Bestel de CD, het Gedenkboek en/of de restauratiefilm

Bestel CD - Boek - DVD

Bestel de CD en/of het boek en/of de DVD bij het Orgelfonds

U kunt bestellen door op een van de onderstaande email links te klikken, de informatie in de email in te vullen en het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening nr.
NL03 ABNA 0402 0732 66 t.n.v. Stichting Orgelfonds Oude Kerk Soest, onder vermelding van CD/Boek/DVD. Ons bankafschrift geeft niet uw adresgegevens, vandaar onderstaand formulier. Zodra uw overschrijving binnen is versturen wij het gevraagde per post.

De CD kost € 20, het boek kost € 25, de DVD kost € 12,50, inclusief verzendkosten.

Bestel CD
Bestel Gedenkboek
Bestel DVD

Combinaties:

Wanneer u een CD en een boek en een DVD bestelt kost het u € 45, inclusief verzendkosten.

Bestel CD, gedenkboek en DVD

Wanneer u een CD en een boek bestelt kost het u € 40, inclusief verzendkosten.

Bestel CD en gedenkboek

Wanneer u een boek en een DVD bestelt kost het u € 35, inclusief verzendkosten.

Bestel gedenkboek en DVD

Wanneer u een CD en een DVD bestelt kost het u € 30, inclusief verzendkosten.

Bestel CD en DVD

CD van Gonny van der Maten op het het gerestaureerde Van Gruisen/Van Oeckelen-orgelorgel

Het Orgelfestivaljaar, ter gelegenheid van het in gebruik nemen van het Van Gruisen-Van Oeckelenorgel in de Oude Kerk te Soest, is op 11 november 2018 afgesloten met de presentatie van de CD, die Gonny van der Maten, vaste bespeler van het nieuwe orgel, afgelopen zomer heeft opgenomen in de Oude Kerk. Deze CD heeft als treffende naam "Als een feniks.." gekregen.

Gedenkboek restauratie

In januari 2018 is in de Oude Kerk van Soest het gerestaureerde Van Gruisen/Van Oeckelen-orgelorgel in gebruik genomen. Ter gelegenheid daarvan hebben wij een Gedenkboek uitgegeven. Dit 100 pagina´s dikke boek bevat een groot aantal foto´s van de restauratie, gemaakt door Karel Nelis. Daarnaast staat er een artikel in over de historie van de orgels in de Oude Kerk te Soest en een artikel "Verdwenen uit Harlingen, herboren in Soest" van onze orgeladviseur Dirk Bakker.
Het boek is vormgegeven en gedrukt door Practicum Print Management, Soest.
Het boek is ook te koop bij Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54c, hoek Plein van Zuid, 3768 EJ Soest.

U kunt hier een aantal pagina´s van het boek inzien.

Film restauratie

Gerard Voogt, onze penningmeester, heeft de restauratie met zijn camera gevolgd en daar een film van 22 minuten van gemaakt. Bekijk hier de trailer